Despre Noi

Asociația Sportivă Alpin Club Repedea Iași este un club cu tradiție înființat în 2004 și orientat atât pentru dezvoltarea specifică a sportivilor de top cât și pentru pregătirea sau inițierea cățărătorilor indiferent de nivelul acestora.

Începând cu anul 2014, Asociația a construit prin forțele proprii prima bază specifică de antrenament dedicat, un spațiu compact și intim cu capabilități avansate de pregătire. Concomitent cu deschiderea locației, antrenorii clubului au deschis linia de colaborare pentru toate categoriile de persoane care doresc practicarea acestui sport, indiferent de nivelul de pregătire.

Suntem un grup mic dar unit de oameni care avem un singur țel - dezvoltarea cățăratului la nivel de sport de masă. Vă așteptăm cu drag la noi pentru a intra în lumea superbă a cățăratului!

ANTRENORII

Florian Mastacan (Kobe)

Sportivul reprezentativ al asociației și antrenorul orientat spre performanță, Kobe are un palmares de invidiat la activ care cuprinde 4 titluri de campion național și rezultate excelente la competiții naționale și internaționale. De asemenea, realizările sale extracompetiționale îl impun ca un specialist orientat atât spre performanță cât și pe construirea unei baze de selecții pentru viitorii sportivi.

Mai multe detalii despre activitatea sa precum și cartea de vizită pot fi vizualizate pe blogul personal www.kobe.ro.

Lucian Bursuc (Luș)

Promotor al antrenamentelor structurate și creatorul proiectului Sălița de Cățărat, Luș este persoana acreditată de Federația Română de Alpinism și Escaladă pentru inițierea și perfecționarea cățărătorilor.

Cu realizări excelente în mediu extracompetițional, Lucian este un model de seriozitate și pregătire, omul capabil de a canaliza corect primii pași în cățărat precum și dezvoltarea ulterioară a practicanților.

Valentin Chiriac (Mașină)

Căţărător orientat atât către escalada sportivă cât şi către mediul alpin, încercând să combine elemente din ambele activităţi. Valentin este cofondator al asociaţiei “Alpin Club Repedea Iaşi” în 2004 cât şi unul din iniţiatorii Săliţei de Căţărat, al cărei principal scop este creşterea numărului de căţărători în Iaşi şi de a da mai departe noţiuni de bază în căţărare.