• Am deschis!

După 44 de zile de muncă, am ajuns la finalul fazei #1 și am deschis Sălița de Cățărat. A fost un sentiment foarte plăcut să vedem că lumea se bucură de ideile noastre, că ne apreciază munca și că treptat comunitatea ieșeană începe să se dezmorțească. Și mai interesant pentru mine, a fost faptul că m-am cățărat după o lungă pauză, surprinzător destul de acceptabil – deși sunt varză la piele și la pregătirea fizică generală.

Pentru cei care nu știu detaliile, această sală de antrenament aparține Asociației Sportive Alpin Club Repedea Iași și este deschisă cu un program foarte flexibil atât membrilor cât și celor care nu sunt înscriși în asociație (diferența constând în beneficiile oferite – reduceri la tarife, cursuri, achiziții de echipament). Scopul este dual – pregătire de grup/individuală pentru cei care doresc să cațere, indiferent de nivel. Sala este situată la adresa Mitropolit Varlaam 3, în incinta NH Business Parc.

Suprafața de cățărat este de aproximativ 60 metri pătrați. Facilități specifice incluse: Moonboard, HIT System, Gullich + elemente de pregătire fizică (bară tracțiuni, plăci – inclusiv Progression, inele, greutăți, etc.). 2 instructori și cursuri orientate în funcție de nivelul și obiectivele cățărătorilor.

Lista celor care ar trebui să primească mulțumiri e lungă, dar am să încerc să o sumarizez. Adrian Buhăescu, Lucian Bursuc, Valentin Chiriac & Co, Marius Oniga, Alex Mihalcea, Paul Harbuz, Alin Adam, Cosmin Axinte, Cătălin Ciofu, Lucian Mastacan, Horia Ungureanu, Dan Burcea și sper să nu fi uitat pe nimeni. Tuturor, vă mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.